“Go out in the woods, go out. If you don't go out in the woods nothing will ever happen and your life will never begin.”

Clarissa Pinkola Estés, Women Who Run With the Wolves 

Je ervaart een diep verlangen naar verandering. Gevoelens van machteloosheid, angst, uitputting en stress of angsten blokkeren je op meer dan één vlak in je dagelijkse leven. Je wilt in beweging komen, je geloof in jezelf en jouw relaties herstellen, maar je ziet het bos niet meer doorheen de bomen.

Ik nodig je uit om samen met mij op pad te gaan. In liefdevolle aanwezigheid en in verbinding met jouw energie breng ik je terug naar het hart van je eigen verhaal.  

De Wilde Vrouwencirkels

Dag zachte, krachtige Wilde Vrouwen

Als hoedster van de Wilde Vrouwencirkels is het mijn levensmissie om vrouwen te empoweren en te gidsen naar hun Wilde vrouwelijke kern, hun levensenergie. 

Wat is dat, een vrouwencirkel? Een sacred space waar we samenkomen om te delen en helen, te verstillen of te vieren, te midden van grote persoonlijke veranderingen, cyclussen en transities in ons leven. 

Rewilding. Dat is het proces dat ik op gang breng, waarin je de verbinding met je Wilde vrouwelijke kracht weer opbouwt na een tijd van vervreemding of verstoring. Van hieruit wordt alles geboren, groeien we van niets tot iets. In mijn vrouwencirkels leer je in het leven te staan vanuit je intuitie, je wilde vrouwelijke kracht. Dat vergt moed en nieuwsgierigheid!

De Wilde Vrouwencirkels is er voor nieuwsgierige, ondernemende vrouwen die ernaar verlangen de roep van hun hart te volgen.

Ik ben getraind als lichaamsgerichte coach en traumatherapeut. Vanuit liefdevolle aanwezigheid en in verbinding met jou energie help je weer veiligheid ervaren, laat je weer thuiskomen in je lijf en leer je luisteren naar wat het je te vertellen heeft. Want ons lichaam herinnert zich niet alleen trauma, maar ook gezondheid. 

Vaak neem ik je mee de natuur in, of breng ik de natuur mee naar binnen. Ik leer je gronden in moeder aarde, werk energetisch en laat je reizen naar je diepste zelf. Door werken met archetypen, visualisaties, storytelling en emotioneel lichaamswerk.

Ik help je je verbinding met je bekken herstellen, je baarmoeder en verbindt die met de baarmoeder van de aarde en Spirit. Onze baarmoeder is een creatrix, een portaal, ze is pure scheppingsenergie. Hier wordt trauma geheeld, leer je je schaduwkanten omhelzen en leer je werken met de kracht van je seksuele energie. Ik initieer je in het werken met deze pure, magische vrouwelijke energie.

Daarnaast leerde ik werken met tarot vanaf mijn vroege tienerjaren in een gezin waar spiritualiteit en een open geest altijd centraal stond. Zo leerde ik de tarot spelenderwijs interpreteren, en laat spel de mooiste uitnodiging zijn om echt naar de stem van je intuïtie te leren luisteren. Op basis van die mooie ervaring met de tarot ontwikkelde ik een eenvoudige methode waarin ik jou uitnodig te leren luisteren naar de stem van je eigen intuïtie.

Vanuit mijn ingrijpende ervaringen als opgroeiende jonge vrouw wandelde ik een bochtig en uitdagend pad waaruit ik (nog steeds) leer om te leven vanuit verbinding in plaats van eenzaamheid. Met de Hongaarse kunstenares en heldervoelende levensgids Agnes Nagygyörgy als begeleider en mentor leerde ik mijn energieën helder waarnemen en van daaruit dieper contact te maken met mezelf en de ander. Deze methode is de rode draad die zich weeft doorheen mijn kennis, gaven en talenten.

In 2021 creëerde ik mijn Wilde Vrouwencirkels. Het archetype van de Wilde Vrouw staat centraal in mijn vrouwencirkels, want een wilde vrouw is een gezonde vrouw! Vol met levenslust, sensueel, ze zet leven in de wereld, is territoriaal, inventief, loyaal en nieuwsgierig. Intussen heb ik een kleine maar levendige Wilde Vrouwen community waarbinnen ik regelmatig open en gesloten vrouwencirkels organiseer.